Info Brasserie:

Vanaf 21 april 2018 is Brasserie RACH op de Kerkstaat in het centrum van Tegelen geopend. Een gezellige brasserie voor jong en oud. In de brasserie kunt u genieten van de meest (h)eerlijke gerechten. De gerechten worden met grote zorg samengesteld en bestaan veelal uit verse en streekgebonden producten.
Lunchen
Bij Brasserie RACH kun je heerlijk eten. Ze beschikken over een lunch en dinerkaart. De keuken is dagelijks geopend tot 19.00 uur.
Verse producten, lokale leveranciers.
RACH maakt de meeste producten geheel zelf, daarnaast werken zij met regionale leveranciers die dagelijks verse producten kunnen leveren. Kwaliteit staat voorop! Leveranciers zijn;
– Luxe bakkerij Chris en Petra.
– Bex aardappelen.
– Naus Vakslagers
– Markthal “De Witte”.
Volop keuze
Naast de standaard drankenkaart – met frisdrank en koffie’s- heeft Brasserie RACH ook volop keuze in verse smoothies, speciale koffie’s en diverse varianten chocomel.
Bij Brasserie RACH is zowel binnen als buiten volop zitgelegenheid. Met 80 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen buiten is RACH ook de perfecte plaats om met een grote groep te komen genieten van een heerlijke lunch of maaltijd.
Brasserie RACH is gevestigd op Kerkstraat 50, in het centrum van Tegelen.